Den håriga flickan Det var en gång en kung och en drottning som bodde i ett stort slott fullt med guld och ädelstenar och god mat, men de hade inga barn…

Den håriga flickan

Det var en gång en kung och en drottning som bodde i ett stort slott fullt med guld och ädelstenar och god mat, men de hade inga barn… Så vanligt börjar en av nordens galnaste folksagor. Följ med när Den håriga flickan dundrar fram på sin get och klår upp trollkärringar med träsleven, räddar sin syster ur kodynga och eld, och säkrar framtiden för dem båda på det listigaste sätt.

"Det här är en av de djärvaste föreställningar jag gjort. Tanken är att jag ska kunna resa land och rike runt med den här historien, och på varje plats få sällskap av en av Sveriges finaste improvisationsmusiker. Det ska vara sådana musiker som skulle kunna gjort hela timmen själva, fast nu får de möta mig och historien på scenen, samtidigt som publiken. Varje föreställning blir en unik musikalisk pärla. Så har det blivit hittills i alla fall, det hänger på att ragga upp musiker som är superstjärnor."

Målgrupp: barn/familj från 5 år, eller vuxna från 15 år
Längd: 45 min - 60 min enl ökLadda ner bild 7,7 MB